PRVA MEČ LOPTA

Pred našom seniorskom momčadi sutra je prva od dvije meč lopte za očuvanjem prvoligaškog statusa. U tjednu u kojem su pobjede upisali Jolly protiv Splita i Ribola Kaštela protiv Vrijednosnice Osijek naša je momčad imala ligašku stanku koja je iskorištena za pripremu susreta protiv Splita i Ribole Kaštela. –Ozračje u momčadi je dobro. Budući da smo deset dana uoči početka Lige za ostanak kompletirali redove trebalo nam je neko vrijeme da sve stvari sjednu na svoje mjesto. Momčad je maksimalno mobilizirana i spremna ulazi u ova dva posljednja susreta- uoči završnice prvenstva će trener Zvonimir Kovačević.
Za siguran ostanak među A-1 ligašima potrebna nam je još jedna pobjeda. Prva meč lopta za izabranike trenera Kovačevića je sutra u Splitu kojem da zadrži matematičke izglede za izbjegavanjem posljednjeg mjesta igra samo pobjeda. –Split u taj dvoboj ulazi kao favorit, te je s njihove strane napravljeno sve da pokušaju ostvariti pobjedu. Mi dolje putujemo rasterećemo te idemo pokušati dobiti i sve dvojbe oko ostanka riješiti prije posljednjeg kola- kaže trener.
U tri ovogodišnja susreta Split je ostvario dvije pobjede, i to obje u Velikoj Gorici koje su na njihovu stranu otišle u završnicama utakmica, dok je naša momčad njih iznenadila u Splitu. Naravno, ne bismo imali ništa protiv da se i sutra nastavi trend gostujućih pobjeda.