POČINJU PRIJAVE ZA KOŠARKAŠKI KAMP

Košarkaški savez Zagrebačke županije deset godina je uspješno organizirao Ljetni kamp u Velom Lošinju.  Svjesni  važnosti  kampa, koji pokriva gotovo mjesec dana trenažnog procesa uobičajenog u našim klubovima, Savez ima novu lokaciju za kamp, koja je objedinila kvalitetne sadržaje za trening, smještaj i odmor mladih sportaša, Nerezine na otoku Malom Lošinju. Objekt je u samom mjestu, stotinjak metara od mora, te tristo metara od sportskih terena s dva košarkaška igrališta, te koševima za “minibasket”. Smještajni kapaciteti su na razini koja Vam je poznata kroz programe “Škola u prirodi”, dakle u višekrevetnim sobama.
I ove godine odlučeno je da  kamp provedemo kao pripremu za novu sezonu to jest u drugoj polovici kolovoza, kako bi se što bolje pripremili za natjecanja, koja počinju u rujnu zbog čega će se kamp održati u sljedećim smjenama:
13. – 19. kolovoza
19. – 25. kolovoza
25. – 31. kolovoza
Glavni trener i voditelj kampa je Željko Ciglar, instruktor Košarkaškog saveza Zagrebačke županije uz suradnju trenera naših klubova. Tijekom  kampa dječaci će imati 20-tak treninga i brojne natjecateljske sadržaje, te organizirane aktivnosti u moru i na plaži, pod stručnim vodstvom.
Cijena kampa je 1.500,00 kuna, a uz trenažni i rekreacijski dio uključuje:
prijevoz turističkim autobusom (Zagreb – Nerezine – Zagreb), šest punih pansiona (4 obroka dnevno), poklone kampa (medalje i nagrade za individualna natjecanja), zdravstvenu skrb i grupno osiguranje.
Prijavu za Kamp možete izvršiti na mail: cipasport@hotmail.com ili sport@gorica.hr
Prijave se primaju do 10. lipnja 2015. ili do popune grupe.  
Plaćanje možete izvršiti  gotovinom prilikom dolaska na kamp ili uplatom na račun: Košarkaškog saveza Zagrebačke županije, IBAN: HR6823400091110057596