KARLO LEBO: BILI SMO NABRIJANI

Ulaskom u novu 2015. godinu redovi naše momčadi pojačani su dolaskom Karla Lebe, Davida Ušića i posljednjeg u nizu Kristijana Joksimovića. Lebo je bio jedan od istaknutijih pojedinaca u subotnjoj pobjedi nad Ribola Kaštelom. U pobjedu 105:97 ugradio je 15 poena uz stopostotan šut, za dva je gađao 3:3, a isti je učinak imao i iza linije 6,75. –Od početka smo u utakmicu ušli jako. Bili smo kako se ono kaže nabrijani. Otvorilo nam se šuterski, bili smo složni i na kraju smo dobili utakmicu- kaže nam Lebo.
Za razliku od prethodne utakmice sa Zabokom kada je podbacila cijela momčad situacija na parketu u Kaštelima ovoga je puta bila suprotna, kao da je na parket istrčala neka druga momčad. –Tada uopće nismo bili koncentrirani, davali smo sve od sebe, ali nam ništa nije išlo od ruke. Nadam se da smo se ovom utakmicom iskupili najavivši bolje utakmice- priča nam Karlo.
Već u nedjelju u 16,30 sati pred njim i suigračima je utakmica sa Splitom, koji se nalazi na začelju poretka sa svega pet pobjeda. –Maksimalno ćemo se pripremiti, te dati sve od sebe jer nam je to dosta važna utakmica koju moramo dobiti- o nedjeljnom protivniku će Karlo.
Lebo je dijete Cedevite u kojoj je prošao kroz sve mlađe selekcije upisavši pritom i nekoliko nastupa za seniorsku momčad, dok je većinu svog seniorskog staža barem do sada odrađivao na posudbi u Mladosti i Zaboku prije nego li je došao u Veliku Goricu. –Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli da dođem ovdje. Za sada je sve dobro, a vjerujem da će biti još i bolje. Tko zna možda već iduće sezone budemo među pet najboljih u ligi- za kraj nam je rekao Lebo.