Kapusta: “Ne bježimo od uloge favorita”

Nema odmora za bikove. Poslije jučerašnje teške bitke protiv Furnira već sutra ih čekaju novi izazovi. U goste nam stiže ekipa Hermes Analitice. Fenjaraš na tablici, ali skupina koja može svakome zakomplicirati život ako ima svoj dan.

Borna Kapusta igra u vrlo dobroj formi i na svakoj utakmici hrani suigrače asistencijama. Jučer je u zadnjoj četvrtini vezao dvije trice za rezultatski priključak, ali je ponestalo snage za još jednu.

Kapusta: “Poskliznuli smo se jučer u Dubravi, ali idemo dalje. Ne bježimo od uloge favorita, ali to što smo favoriti na papiru ne znači ništa. Moramo se dokazati na terenu. Prije svega moramo se energetski podići i odigrati s puno više koncentracije. Težak je tjedan pred nama. Pripremamo se koliko možemo i nastojimo se regenerirati. Sve je na nama, sportaši smo i moramo se prilagoditi danoj situaciji, stisnuti zube i pokazati od kakvog smo materijala.”

Bez obzira na neugodan poraz bikovi su i dalje na odličnom omjeru pobjeda i poraza 6-2. S obzirom da po dva poraza imaju vodeći Cibona i Zadar igrači Josipa Sesara imat će priliku priključiti im se na samom vrhu prvenstvene ljestvice. Šteta je što u ovom teškom tjednu neće imati podršku s tribina, ali nadajmo se da će i ta vremena uskoro doći jer Goričani igraju atraktivnu košarku kakvu navijači priželjkuju.

Utakmica se igra u utorak 24.11. u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica.

Početak je u 17:00 bez prisustva publike, ali uz prijenos na HKS TV-u.

Predviđena utakmica protiv Alkara u četvrtak 26.11. je odgođena jer i Sinjani imaju pozitivnih na koronu. Želimo im brzi oporavak i povratak na parkete.