Juniori sutra protiv Cibone

U sezoni protkanoj brojnim prekidima i poteškoćama vezanim uz korona virus i juniori Gorice  ostvaruju svoje najbolje rezultate ikad. Sutra će imati priliku probiti se prema Final fouru juniorskog prvenstva Hrvatske. Nakon što su apsolvirali 1. juniorsku ligu – Centar na tom putu opet će im stajati jedna ekipa iz te lige – zagrebačka Cibona.

Prva dva susreta Cibona je dobila u neizvjesnim završnicama, odnosno produžecima pa nas i sutra najvjerojatnije čeka neizvjesna utakmica.

Prvi strijelac juniorske lige, Hrvoje Majcunić, predvodit će svoje suigrače u ovom dvoboju: “Sigurno će biti teška utakmica, znamo to jer igrali smo s njima dva puta u regularnom dijelu. Bili smo u obje utakmice jako blizu na jedan ili na pola koša tako da po meni možemo očekivati jako dobru utakmicu. Mi ako budemo pravi i ako odigramo kao što znamo sigurno možemo ciljati na pobjedu i prolazak dalje. Treba vidjeti kako će se stvari odvijati jer imamo nekih problema s ozljedama. Nadam se da ćemo svi biti kompletni za tu utakmicu. Nadam se pobjedi i mislim da ja i moji dečki možemo to ostvariti” – mišljenja je mlađi brat Majcunić.

 

Hani Istanbuli ove je sezone okupio slavnu generaciju koja je u mlađim dobnim skupinama osvajala medalje na državnim prvenstvima i pokušat će još jednom ponoviti nekadašnje uspjehe: “Očekujemo dobru utakmicu i da se s Cibonom potučemo za pobjedu. S njima smo već odigrali dvije utakmice ove sezone i obje su bile na jednu loptu. Nadam se da će nam Ivanetić biti spreman za utakmicu i da ćemo biti kompletni. Bilo bi mi drago da mogu pozvati sve Goričane da nam daju podršku s tribina, ali na žalost to nam ne dopušta epidemiološka situacija. Morat ćemo sami izvući sve najbolje iz nas. Imali smo dobru sezonu, zaslužili smo dobru utakmicu i nadam se da će upravo takva biti u subotu” – zaključio je trener goričkih juniora.

Utakmica je na rasporedu u subotu 15. svibnja s početkom u 18 sati, a može se pratiti na našem You Tube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=ec-R8d5tWSY

 

PH juniori (U19): Raspored poluzavršnica i live stream poveznice

KK Ribola Kaštela –  GKK Šibenka

15. svibnja 2021. u Kaštel Sućurcu, u Sportskoj dvorani “Sokolana”, Braće Radić 1 b, s početkom u 13:00 sati

🎥 Live stream: https://youtu.be/4-tst8eqSS4


KK Cedevita Junior –  KK Vindija

15. svibnja 2021. u Zagrebu, u Domu košarke Cedevita, Avenija Dubrovnik 15/26, s početkom u 18:00 sati

🎥 Live stream: https://youtu.be/VTLsoElN_2A


KK Gorica –  KK Cibona

odigrat će se 15. svibnja 2021. u Velikoj Gorici, u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica, Rakarska ulica 19, s početkom u 18:00 sati

🎥 Live stream: https://youtu.be/ec-R8d5tWSY


KK Podravac –  KK Zadar

15. svibnja 2021. u Virju, u Školsko-sportskoj dvorani Virje, s početkom u 19:00 sati

🎥 Live stream:https://www.youtube.com/channel/UCurmqpJDHvXfrN1N3BRfG7Q/live


KK Bosco –  KK Kvarner 2010

15. svibnja 2021. u Zagrebu, u ŠSD “Boško Božić Pepsi”, Trnsko 25 a, s početkom u 16:00 sati

🎥 Live stream: https://youtu.be/EsJcf9Ldndw


KK Alkar –  KK Marsonia

15. svibnja 2021. u Sinju, u ŠD “Ivica Glavan – Ićo”, Trg Gojka Šuška 16, s početkom u 18:00 sati

🎥 Live stream: https://youtu.be/CH0p1W9UR0w


KK Split –  KK Osijek

15. svibnja 2021. u Splitu, u Košarkaškoj dvorani KK “Split”, Ulica slobode 16 b, s početkom u 17:00 sati

🎥 Live stream: https://youtu.be/ZqdUeaa40VI


KK Dubrava –  KK FSV

15. svibnja 2021. u Zagrebu, u SD “Dubrava”, Đure Prejca 2, s početkom u 14:30 sati

🎥 Live stream: https://youtu.be/JweWKJg0nqE