Instruktor HKS-a na treningu mlađih kadeta

Na jučerašnjem treningu mlađih kadeta nazočio je instruktor HKS-a i koordinator trenera mlađih kategorija Dražen Orešković.

U dvorani OŠ Novo Čiče trening je vodio Hani Istanbuli, a gospodin Orešković pažljivo je bilježio svaki detalj s treninga.

Instruktoru HKS-a bilo je drago da je došlo do fuzije omladinskih škola Velgora i Gorice jer se time podigao nivo kvalitete u ovom uzrastu, povećao broj termina i kakvoća treninga. Prema riječima gospodina Oreškovića koji obilazi košarkaške sredine u ovom dijelu Hrvatske HKS će posvećivati posebnu pažnju radu s mladima, raditi na edukaciji trenera, pomagati klubovima u najvećoj mogućoj mjeri da se stvori što kvalitetnija baza mladih igrača. Jedini izlaz za hrvatsku košarku je dugoročni projekt  podizanja kvalitete rada, treninga i natjecanja u svim mlađim uzrastima na kojem HKS radi već neko vrijeme. KK Gorica je prepoznat kao jedna od sredina s vrlo velikim potencijalom i drago mu je da se predsjednik kluba Duško Radović posebno angažirao na rekonstrukciji omladinske škole.

https://www.facebook.com/kosarkaskiklubgorica/videos/540998850057408/