Dubrava zamrznuta na -35!

GORICA 20 24 30 21 95
DUBRAVA 5 18 21 16 60

Nakon 2 uzastopna poraza Goričani su dočekali protivnika po mjeri, ekipu Dubrave Furnira.

S obzirom da su Dubravaši vezali dvije pobjedu igrači Josipa Sesara ulaze u utakmicu s maksimalnim intenzitetom. Kažnjavaju svaku pogrešku gostiju i zakucavanjem Papca  završavaju seriju 10:2 nakon nepune 3 minute igre.
Nakon toga gledamo 3 minute bez poena, a zatim domaćini rade novu seriju 10:3 te zaključavaju četvrtinu rezultatom 20:5. Izvanredno otvaranje utakmice po ukusu navijača i trenera. Apsolutni angažman u obrani, dominacija u skoku, brza tranzicija, uigrane akcije i doza atraktivnosti, dakle sve ono što daje čar košarkaškoj igri.
U drugoj četvrtini gosti igraju povezanije te koševima Majića drže kakav takav priključak. Na strani domaćina razigrao se Miković s 8 poena u nekoliko minuta te Gorica i ovu dionicu dobiva rezultatom 24:18.
U 2. poluvremenu Gorica i dalje dominira prije svega brzom tranzicijom koju gosti ne uspijevaju pohvatati. Nakon jedne takve kontre Brzoja atraktivno asistira Mazalinu za duplu prednost Gorice 64:32 u 27. minuti. Tada postaje jasno da ni sveti Nikola neće moći spasiti Dubravu teškog poraza.
U zadnjoj četvrtini gledamo nešto opušteniju košarku i Gorica rutinski privode ovaj susret kraju rezultatom 95:60.
Zaslužena pobjeda domaćina koji je opet prikazao svoju prepoznatljivu igru brzog ritma s puno uigranih akcija (33 asistencije!) i brzih kontranapada.
Kod Gorice čak 6 dvocifrenih strijelaca, a predvodili su ih Brzoja i Majcunić sa 16 poena. Brzoja je nadodao i 8 skokova, a asistencijama se istaknuo oporavljeni Babić s ukupno 7 uspješnih dodavanja.
U redovima Dubrave najefikasniji su bili Hortman s 14 i Majić s 13 koševa.