Božićno druženje roditelja i djece

Grosbasket nagradio najuspješnije

Večeras je u sportskoj dvorani OŠ Novo Čiče održano tradicionalno božićno druženje roditelja i djece KK Gorice/Velgora uz dozu sportskog nadmetanja. Prvo su se predstavili oni najmlađi koji tek uče prve košarkaške korake s demonstracijom nekoliko trening vježbi.

Zatim su održane utakmice male škole košarke 1 i male škole košarke 2. Uslijedilo je polufinalno šutiranje parova otac/sin u dvije konkurencije, a zatim utakmica između djevojaka i košarkaških mama koja je ponudila dosta uzbuđenja i teško je reći tko je bio bolji.

Napeto je bilo i u finalu parova otac/sin, a najuspješniji su se pokazali otac i sin Svetlošak u konkurenciji mlađih kadeta te otac i sin Barbarić u konkurenciji dječaka. Najuspješniji parovi nagrađeni su prigodnim darovima našeg sponzora Grosbasketa koje je uručio sportski direktor kluba Ljubo Prgomet.

U završnici druženja uslijedila je utakmica očeva u kojoj se  pokazalo da bi Josip Sesar u ovom rezervoaru talenata mogao ulovati dva-tri dobra pojačanja za seniorsku ekipu.

Cijelom manifestacijom uspješno su rukovodili treneri Hani Istanbuli i Silvije Jenkač uz pomoć ostalih trenera Danijela Jukića, Branimira Pavića, Dade Sadžaka te sportskog i tehničkog direktora Ljube Prgometa i Ivana Perinčića.

Također, posebna pohvala ide mamama koje su nas poslužile finim domaćim kolačima.

 

https://www.facebook.com/kosarkaskiklubgorica/videos/296023801315383/

 

https://www.facebook.com/kosarkaskiklubgorica/videos/578286902967435/

https://www.facebook.com/kosarkaskiklubgorica/videos/465909594123457/